cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

POLOMILI MU NOS I VILICU: Pogledajte kako su u Srbiji pretukli mladića samo zato što…

Pretučeni di-džej kaže da su ga dvojica mladića napala jer je odbio da im pusti pjesmu koju su tražili

Ivan Simić (25) iz Valjeva pretučen je na bazenima „Čutović“ u Banji Vrujci, gdje radi kao di-džej, javlja Kurir.


Njega su pretukla dvojica mladića iz Valjeva, jer je odbio da im pusti pjesmu „Vidovdan“. Simić je zadobio prelom vilične kosti i nosa i zadržan je na liječenju u valjevskoj bolnici.

Kako saznaje Kurir, tuča se dogodila naočigled brojnih posjetilaca na vrujačkom bazenu, a među njima je bilo i djece. Pretučeni di-džej kaže za Kurir da su ga dvojica mladića napala jer je odbio da im pusti pjesmu koju su tražili.

- Radio sam žurku na bazenima u Vrujcima. Pred kraj žurke prišli su mi Nemanja U. i Ivan I. i tražili da im pustim pjesmu „Vidovdan“. Rekao sam im da ću pustiti ako gazda dozvoli. Nastavio sam da radim i oni su mi poslije nekog vremena prišli i uputili mi više pogrdnih riječi. Nakon toga Nemanja me je dva puta udario pesnicom u glavu, dok me Ivan nekoliko puta udario stalkom po leđima. Sve se to odigralo naočigled brojnih kupača, a nakon toga njih dvojica su pobjegli s lica mjesta - kaže Simić.

Ubrzo nakon ovog incidenta policija je uhapsila Nemanju U. (21) i Ivana I. (31). Tokom tuče Nemanja je zadobio teške tjelesne povrede, dok je drugi napadač lakše povrijeđen. Njih dvojica su uhapšeni zato što su Simiću nanijeli teške telesne povrede, kao i zbog nasilničkog ponašanja, a kako se saznaje, u trenutku incidenta bili su u alkoholisanom stanju.

depo.ba