cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

EVO KAKO TO IZGLEDA KAD VAHA ŽENI SINA: Samo za vilu platio 8.000, pjevao Halid i to baš pjesmu…

U bivšoj Vili “Dalmacija”, smještenoj na Šetalištu Ivana Meštrovića u Splitu, uz samu obalu Jadrana, u podnožju Marjana, oženio se Vanio, sin mostarske legende Vahida Halilhodžića. jednog od najboljih igrača Veleža ikada. Zbog ovog velikog događaja u njihovim životima, popularni Vaha nedavno je doputovao iz Japana, gdje je selektor reprezentacije, te je iz svoje vile u Promajni nadgledao posljednje pripreme za čin vjenčanja sina.


Za organizaciju ovog intimnog vjenčanja Vaha je unajmio specijaliziranu agenciju za organizaciju vjenčanja iz Zagreba. Goste je na vjenčanju zabavljao i uveseljavao Halid Bešlić koji se, zbog dugogodišnjeg prijateljstva s Halilhodžićem, sa zadovoljstvom odazvao ovom pozivu.

- Dogovor je pao za 10 sekundi. Mi smo veliki prijatelji i jako često se družimo, potvrdio je Halid, koji je za mladence i goste pripremio poseban repertoar, na kojem se našla i pjesma “Čudna jada od Mostara grada”, Vahina omiljena.

Vjenčanju na obali mora nazočilo je stotinjak gostiju koji su došli iz Francuske gdje žive Vanio i njegova izabranica Sofia, koja je Francuskinja, zatim Engleske te Hrvatske i Halilhodžićeve rodne Bosne i Hercegovine.

Mladenci su u vilu koju krasi bajkoviti ljetni vrt s izlaskom na more, stigli barkom, a njihov dolazak svi su pozdravili velikim pljeskom.

Svečani čin vjenčanja obavljen je uz zalazak sunca na obližnjem molu.

Vjenčanja na ovoj lokaciji popularna su i zbog privatnosti koju omogućuje položaj vile pod Marjanom i zidine koje je okružuju, kao i osiguranje Gradske uprave Splita, koje je čuva 24h.

Unajmljivanje vile, inače, na dan košta približno 8.000 maraka (oko 4.000 eura), no to je samo kap u moru jer, sudeći po onome što se moglo vidjeti na slavlju, Halilhodžić je za ovo vjenčanje itekako “odriješio kesu”.

doznajemo.com