cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

LEPA BRENA VRIŠTALA OD TEŠKIH BOLOVA: Pjevačica na velikim mukama...

Nakon Kim Kardashian, Suzane Mančić i drugih zvijezda i Lepa Brena se odlučila na `vampirski facelifting`, koji je, doduše, osim na licu, primijenila i na dekolteu. Riječ je o bizarnom tretmanu pomlađivanja u kojem se koristi vlastitu krv, a među prvima ga je svojedobno popularizirala Kim Kardashian, čije su krvave fotke prije nekoliko godina sablaznule dio njezinih obožavatelja i onih koji to nisu.


Krv se prvo izvadi iz vene, a kada se iz nje uklone trombociti, iglom se vraća natrag u lice. `Volim pokušavati sve što će me učiniti ljepšom i mlađom`, rekla je tada Kim.

Nedugo nakon nje, vampirskom se tretmanu podvrgnula i slavna jugoslavenska loto djevojka Suzana Mančić.

Kako piše Blic , Lepa Brena je prihvatila savjete svojih prijatelja te je nedavno odlučila ubrizgati vlastitu krv u dekolte i lice. Na početku je nije boljelo, no u konačnici je počela vrištati te je zamalo istrčala iz kozmetičkog salona.

`Brena izuzetno vodi računa o svom izgledu. Ona voli isprobavati sve ono što će njezin izgled učiniti mlađim i ljepšim, a da je na prirodnoj bazi. Zbog toga se pristala podvrgnuti ovom najnovijem kozmetičkom tretmanu jer se prilikom ovog procesa pomlađivanja koristi krv samog pacijenta. Ona je izdržala dok joj je kozmetičarka krv ubrizgavala u lice, ali je vrištala kada je na red došlo sređivanje dekoltea`, rekao je izvor blizak pjevačici.

Izvor: Jutarnji.hr