cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

BRAVO, CARE! Saša Matić pliva, pa rastura…

Jedan od najpopularnijih pjevača srpske folk scene Saša Matić obožava da pliva i dobar je u tome, vjerujte nam na riječ!

Fotograf je spazio talentovanog pjevača kako u društvu svog menadžera i pojedinih prijatelja uživa na plaži Kamenovo i pomno je pratio svaki njegov korak.



Pravi je raritet vidjeti ovu muzičku zvijezdu u ležernom izdanju i bez crnih naočara na licu, a to je fotografu lista Alo! pošlo za rukom!

Matić je na plažu stigao u sportskoj majici i šortsu, kojih se brzo oslobodio i odmah poželio da ode u vodu. Takođe je skinuo i naočare, po kojima je prepoznatljiv, a mnogi turisti bili su iznenađeni što popularnog pjevača vide u nesvakidašnjem izdanju - samo u kupaćim gaćama i sa zlatnim lancem oko vrata.

Sašini prijatelji su riješili da ostanu na obali, jer su za razliku od njega veliki ljubitelji sunčanja, pa je društvo u vodi Saletu pravio njegov menadžer. Čim je brat Dejana Matića zagazio u vodu, razvukao je osmijeh na licu, pošto mu očigledno prija da se rashladi po vrućini. Posjetioci prelepe plaže bili su zadivljeni zbog prizora koji vide - Saša pliva, pa rastura!

Pojedinci su se postidjeli kada su videli folkera kako hrabro pliva i to do velikih dubina. Nakon petnaestak minuta folker se vratio kod žene, a svi prisutni su bili oduševljeni Saletovim potezom i činjenicom da za njega ne postoje granice, već se, i pored hendikepa, trudi da radi sve što poželi.

Do kraja dana Saša je više puta ulazio u vodu da se brčka i da pliva, dok su se prijatelji i te kako potrudili da tog dana nabace ten. S vremena na vrijeme uz kaficu i koktele, Saša je zabavljao svoje društvo pričavši razne anegdote i viceve, a tako nešto se i očekivalo od njega, uzimajući u obzir da je među ljudima sa estrade poznat kao veliki šaljivdžija.

Alo.rs