cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

VEČERAS JE PUN MJESEC, SPREMITE SE: Stižu promjene koje ste cijeli život maštali…

Pun Mjesec 16. septembra donosi vam priliku da se pročistite i oslobodite svih strahova koji su vas sprečavali da se emotivno povežete sa drugom osobom. Shvatićete da više niste žrtve ili mučenici. Sada je trenutak da oprostite sebi i svima koji su vas u prethodnim vezama mučili.

Tokom punog Mjeseca, pojačana energija Sunca i Mjeseca je u suprotnim znacima zodijaka. Ovo stvara „jing i jang“ solarne i lunarne harmonije. Svjetlost Sunca obasjaće našu podsvijest i sve strahove i nesigurnosti koje u njoj žive.


Isprva će mnogima ovo biti krajnje nelagodno jer će se osjetiti golo usljed tolike otvorenosti. Međutim, mnogi će se osjetiti i oslobođeno jer će napokon postati osobe koje žele da budu.

Napokon ćete biti slobodni da volite.

Tokom prethodnog mladog Mjeseca postali smo donekle svjesni naših romantičnih želja i načina na koji možemo da prizovemo ljubav u život.

Pun mjesec sada nudi pregršt romantičnih mogućnosti i važno je da počnete da vjerujete intuiciji i prihvatite priliku da u život uvedete pravu ljubav.

Evo nekih načina na koje to možete da uradite:

Rizikujte. Da biste bili uspješni, morate da rizikujete i izložite se svijetu. Ipak, potreban vam je plan jer ne možete da idete krzo život prateći isključivo srce, potreban vam je i mozak. Ako ste kovali važne planove da pronađete ljubav, pun mjesec je vrijeme kada možete da svoje romantične snove pretvorite u opipljivu realnost. Sada imate priliku da budete kreativni i pronađete nova mjesta za druženje i upoznavanje novih ljubavi. Sada je napokon došao pravi trenutak da se posvetite vezi.

Budite spremni na odbijanje. Negativno iskustvo može da bude poražavajuće i obeshrabri vas od daljih akcija, ali sada je pravi trenutak da uradite baš to – probate ponovo.

Savršenstvo više nije neophodno. Pun Mjesec u Ribama pružiće vam emotivni kapacitet da sebe prihvatite onakvima kakvi jeste jer niko nije savršen. Ta svijest dozvoliće vam da budete manje kritični prema drugima, ali i da razumijete da prava ljubav nikada nije savršena.

Uživajte u intenzivnijim vezama. Sada je divno ijda počnete da izlazite češće i družite se. Osobe koje ćete u tim prilikama upoznati sada će imati znatno smislenije mjesto u vašem životu – bilo kao simpatije ili kao dobri prijatelji.

Ako ste voljni da se oslobodite strahova i rizikujete ne bi li voleli znatno dublje, pun Mjesec vam nudi posebnu priliku da pronađete novu ljubav ili postojeću učinite još važnijom.

Kurir