cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

UBICA JELENE MARJANOVIĆ U PORODICI: Policija pritisla djevera i svekra…

Policijski operativci saopštili su prekjučer Milošu i Vladimiru Marjanoviću da znaju da je neko iz porodice 2. aprila učestvovao u ubistvu pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović na nasipu u Crvenki, ekskluzivno saznaje Kurir. Međutim, ime ubice nije rečeno svekru i djeveru pokojne pjevačice.


- Miloš i Vladimir su u petak po podne u zgradu Policijske uprave grada Beograda, gdje je sa njima obavljen razgovor. Oni su se zadržali oko 45 minuta u policijskoj stanici. Tokom razgovora naveli su da stoje pri ranijim iskazima datim tokom saslušanja. Međutim, primijećeno je da su bili veoma nervozni i uznemireni - kaže za Kurir izvor blizak istrazi.

Suprug pokojne pjevačice Zoran Marjanović demantovao je napise u medijima da je on bio u PU Beograd.

- Nisam bio u policiji niti me je iko fotografisao. Uvijek ću se odazvati ako me pozovu i kada me pozovu - kaže Zoran Marjanović za Kurir, nakon što se u medijima pojavila informacija da je u petak po podne saslušan u policijskoj stanici.

On, međutim, tvrdi da ne zna zbog čega su njegov brat Miloš i otac Vladimir bili ispred prostorija Policijske uprave.

- Ako su moj otac i brat bili tamo, pitajte njih šta su radili. Mene zaista ništa više ne zanima, jer odavno je sve prešlo granicu - dodao je Marjanović.

Kurir je jučer pokušavao da stupi u kontakt s Vladimirom Marjanovićem, ali do zaključenja ovog broja on nije odgovarao na naše pozive.

Naš izvor blizak istrazi potvrdio je priču supruga pokojne Jelene.

- Zoran je u policiji samo jednom saslušan kao osumnjičeni, a to je bilo u aprilu, neposredno nakon ubistva, kada je proveo 48 sati u policijskoj stanici. Nakon toga nekoliko puta je pozivan, ali u svojstvu građanina. On je uglavnom odgovarao na pitanja u vezi sa samim danom kada je njegova supruga nestala, kao i o porodičnim odnosima. Marjanović je više puta prošao poligrafsko testiranje - naveo je naš izvor iz istrage.

Kurir