cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ŠABAN ŠAULIĆ PROSLAVIO PUNOLJETSTVO UNUKA LUKE: Za 18. rođendan dobio poklon kakav vi nikada nećete…

U porodici Šabana Šaulića, kralja narodne muzike, septembar je mjesec slavlja. Nedugo nakon što je pjevač proslavio 65. rođendan, njegov unuk Luka Adžić jučer je napunio 18. Ponosni deda nije krio oduševljenje što mu je najstariji unuk, kojeg njegova kćerka Sanela ima iz prvog braka, ušao u svijet odraslih.


Kako je Lukin najbolji drug rođen dan prije njega, momci već dva dana ne prestaju da slave, a u tome im se pridružio i Šaban. Na snimcima sa slavlja, kojem su prisustvovali Šaulići, vidi se kako u provodu učestvuju Lukina mama Sanela i njegov očuh Bata Mirković, dok su za istim stolom sjedili Šaban i njegova supruga Goca.

- Gala slavlje je bilo u jednoj prijestoničkoj vili, gdje su Luka i njegov drug zajedno slavili punoljetstvo. Najveseliji je bio slavljenikov ujak Mihajlo, koji je čitavu noć đuskao, a onda je Šaban u ponoć ustao i zapjevao u čast unuka. Šaulić je otpjevao pjesmu „Sine”, koja je mnoge raznježila. Atmosfera je bila i više nego sjajna, a svi gosti odlično raspoloženi - kaže naš izvor koji se zatekao među zvanicama.

Sudeći po fotografijma koje su gosti kačili po društvenim mrežama, sa proslave je izostala jedino Šabanova mlađa kćerka, Ilda, koja broji sitno do porođaja. Kako se mladi Luka juče pohvalio da je za rođendan dobio vozačku dozvolu i auto, koji je sa ujakom Mihajlom isprobao, pozvali smo dedu da vidimo da li se on otvorio za ovaj poklon, ali je on tokom čitavog dana bio nedostupan. Ipak, Šabanova kćerka Sanela, a slavljenikova majka, zahvalila nam se na čestitkama.

- Tačno je da smo slavili i Lukin rođendan, iako do ponoći nije bio zvanično njegov. Slavili smo porodično, slavićemo i danas čitav dan - rekla nam je Sanela jučer, upravo na dan kada je prije 18 godina postala majka i dodala.

- Ne želimo da pričamo o poklonima, on će imati sve što želi. Deda je, naravno, bio najveseliji na slavlju. Svi smo mi porodično veseli, naročito kada slavimo lijepe stvari, a njih je ovog mjeseca mnogo - kaže najstarija Šabanova kćerka.

Alo.rs