cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

RIJEKA IZBACILA TIJELO DEČAKA: Deda tvrdi da je otet i ubijen!? (FOTO)

Tijelo desetogodišnjeg dečaka Sejde Malićevića, koji je nestao u petak u naselju Beograd mala u Nišu (Srbija), nađeno je juče u blizini Medoševačkog mosta, gdje je isplivalo iz Nišave, potvrdila je policija.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije, niški policajci i rodbina tragali su od petka veče za dječakom, koji je krenuo do prodavnice i nije se vratio.




Tijelo su navodno u vodi uočili ribolovci kod Medoševačkog mosta, pa su alarmirali policiju i vatrogasce koji su ga iz vode izvukli oko dva kilometra nizvodno, nadomak željezničkog mosta u Popovcu.

Kako nezvanično doznajemo, na telu dječaka na licu mjesta nisu uočene povrede i tragovi koji bi ukazivali da je smrt nasilna, ali bi se tačan uzrok smrti trebao znati tek poslije okončane obdukcije.

U porodici nastradalog dječaka muk. Više od stotinu rođaka i prijatelja okupilo se u nevjerici kada su čuli da je tijelo dječaka nađeno u Nišavi. Dječakov deda Sejda Malićević, po kojem je i dobio ime, smatra da je njegov unuk otet pa – ubijen!

Majka Dijana Jović pala je u nesvijest kada je čula da je nađeno beživotno tijelo njenog sina. Ona od šoka nije mogla da stoji na nogama pa su joj rođake pomagale da se opet ne sruši.

- Zašto se to njemu dogodilo. Bio je dobar dječak, ni mrava nije zgazio. Tražimo da se utvrdi istina - kažu rođaci i prijatelji porodice Malićević.

Nastradali dječak je bio je učenik petog razreda Osnovne škole "Vuk Karaždić" iz Niša u koji je pošao dan prije nego što je nestao. Familija je strahovala da je možda otet.

Dječak posljednji put viđen u petak ujutro kada se sa dedom vraćao sa pijace. Njegova majka kazala je da ga je nakon toga poslala u obližnji dragstor, ali da mališan do njega nije stigao.

- Izašao je iz kuće do prodavnice i od tada ga niko nije vidio. Pitali smo u prodavnici, tamo nije ni stigao. U strahu smo da mu se nešto nije dogodilo, jer do sada nikada nije bježao od kuće - izjavila je tada očajna majka.

Ona kaže da dječak nije pobjegao od kuće jer je dobro dijete i do sada tako nešto nikada nije činio.

- Prethodno je već bio do prodavnice po hljeb i paštetu. Otišao je samo da dokupi namirnice. Plašimo se da nije nastradao, da se nije utopio u Nišavi ili da na neko možda nije oteo. Tražili smo ga svuda gdje je mogao da bude, gdje se obično kreće. Ali ga nema! Kao da je u bukvalno u zemlju propao.

doznajemo.com