cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

KĆERKA UBIJENE U TEŠKOM STANJU: Pretučena djevojka još ne zna da joj je majka mrtva…

Marija Ranđelović, kćerka tragično ubijene Tatjane Ranđelović, još je u teškom stanju i oporavlja se na odjeljenju VMA u Beogradu. Od batina koje je dobila od preminulog očuha, Milena, Mariji je polomljena vilica i jagodična kost, a kako “Alo!” doznaje, ona nije obaviještena o ishodu tragedije koja se nedavno odigrala u Zaječaru.


Prema riječima bliskih prijatelja familije, Marija još ne zna da joj je majka umrla.


- Marija je pokušala da odbrani majku od Milena i da ga spriječi da baci njenog osmomjesečnog brata kroz prozor. Nije vidjela kada je Milen bacio njenu majku kroz prozor, a nakon toga je nju brutalno pretukao, pa se u trenutku kada je došla policija i sam bacio kroz prozor. Za sada joj niko nije rekao da joj je majka umrla - priča prijatelj koji je želio da ostane anoniman.

On dodaje da je Marija još od toga dana pod jakim sedativima, kako bi joj ublažili bolove od povreda.

- Ona je odmah prebačena na VMA, a kada je u jednom trenutku pitala za majku, rečeno joj je da je teško povrijeđena i da je u Nišu u bolnici, kako ne bi poremetili njeno psihičko stanje i kako bi joj pomogli da se brže oporavi i vrati svojoj mlađoj sestri i osmomjesečnom bratu - dodaje prijatelj.

Navodno policija nije uspjela da obavi razgovor sa pretučenom djevojkom, iako je ona jedini svjedok zločina. S obzirom na to da se već danima nalazi u teškom zdravstvenom stanju i da je pod jakim sedativima, nije u mogućnosti da policiji ispriča detalje tragedije.

doznajemo.com