cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

HARISOVA PORODICA PROTIV RADE! OTAC MIRSAD: Haris se zaletio u vezu, savjetujem ga da bježi od Rade…

Iako je javno priznala da joj niko do sada nije iskazivao ljubav kao sadašnji dečko, pjevačica Rada Manojlović i te kako trpi zbog veze sa Harisom. Pjevačicu boli to što je njegova porodica ne podržava, a u ekskluzivnoj ispovijesti Harisov otac objašnjava zašto njegov sin ne treba da se vezuje za Radu.


“Haris se nakon pobjede dosta promijenio, najprije promijenio je navike, obaveze, ritam ali i shvatanje života. Za mene je on sada novi čovjek. Što se tiče Rade, upoznao sam je na završnom takmičenju Zvezda Granda, ali oni tada nisu bili zajedno. Nakon dueta postali su bliski i znam da se druže. Haris je mlad i mislim da se zaletio u tu vezu, ne mogu govoriti o Radi jer djevojku i ne poznajem i ne znam kakva je.

Harisu jedino treba neko da ga voli i ništa više. Nikad nisam dijelio ljude po profesiji, to da li je pjevačica ili profesorica, meni je totalno svejedno. Ona je dosta starija od njega, ali u današnje vrijeme godine su ništa, jer je život kratak. Znam da je Haris bio kod nje par puta zbog pjesama, ali grubo bi bilo reći da stanuje kod nje. Mislim da mu nije vrijeme da živi sa nekim. Pa ljudi, on ima 22 godine, mlad je, ne treba žuriti”, priča Mirsad o sinu, piše “Svet“…

Svet.rs