cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

POTPUNI PREOKRET U UBISTVU PJEVAČICE "GRANDA" JELENE KRSMANOVIĆ: Policija sada sigurna, ubica je…

Policijski operativci su potvrdili prekjuče Milošu i Vladimiru Marjanoviću da znaju da je neko iz porodice 2. aprila učestvovao u ubistvu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović na nasipu u Crvenki, objavio je beogradski Kurir, pod egidom ekskluzivno.

Međutim, ime ubice nije rečeno svekru i djeveru ubijene pjevačice.


- Miloš i Vladimir su u petak popodne došli u zgradu Policijske uprave (PU) grada Beograda, gdje je sa njima obavljen razgovor. Oni su se zadržali oko 45 minuta u policijskoj stanici. Tokom razgovora naveli su da stoje pri ranijim iskazima danim tokom saslušanja. Međutim, primijećeno je da su bili veoma nervozni i uznemireni - tvrdi za Kurir izvor blizak istrazi.

ZORAN NIJE OSUMNJIČEN. Suprug pjevačice Zoran Marjanović demantovao je napise u medijima da je on bio u PU Beograd.

- Nisam bio u policiji niti me je iko fotografisao. Uvijek ću se odazvati ako me pozovu i kada me pozovu – izjavio je Zoran Marjanović, nakon što se u medijima pojavila informacija da je u petak popodne saslušan u policijskoj stanici.

On, međutim, tvrdi da ne zna zbog čega su njegov brat Miloš i otac Vladimir bili ispred prostorija Policijske uprave.

- Ako su moj otac i brat bili tamo, pitajte njih šta su radili. Mene zaista ništa više ne zanima, jer odavno je sve prešlo granicu - dodao je Marjanović.

Izvor navodno blizak istrazi potvrdio je priču Jeleninog supruga:

- Zoran je u policiji samo jednom saslušan kao osumnjičeni, a to je bilo u aprilu, neposredno nakon ubistva, kada je proveo 48 sati u policijskoj stanici. Nakon toga nekoliko puta je pozivan, ali u svojstvu građanina. On je uglavnom odgovarao na pitanja u vezi sa samim danom kada je njegova supruga nestala, kao i o porodičnim odnosima. Marjanović je više puta prošao poligrafsko testiranje - naveo je izvor iz istrage, kojeg citira spomenuti list.

NOVE INFORMACIJE. Podsjetimo, Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je 2. aprila ove godine dok je trčala po nasipu u Crvenki. Tijelo pjevačice otkriveno je poslije dvadesetočasovne potrage u kanalu pokraj nasipa. U dosadašnjoj istrazi saslušano je više od 200 svjedoka, porodice Marjanović i Krsmanović, kao i njihova kuma. Ni pet mjeseci nakon ubistva, zbog ovog zločina nema zvanično optuženog.

Najnovije informacije iz istrage potvrđuju neka ranija nagađanja:

- Na osnovu prikupljenih podataka došlo se do zaključka da bi porodica Marjanović, to jest neki članovi mogli da znaju šta se dogodilo ili čak i to ko bi mogao da bude ubica. Prema informacijama prikupljenim u informativnim razgovorima koji su vođeni, kako sa svim članovima porodice Marjanović tako i s njihovim bliskim prijateljima i stanovnicima Borče, samo suprug ubijene pjevačice i njena majka od početka nemaju nikakve veze sa ubistvom - ranije je rekao sagovornik upućen u istragu, piše Kurir.

doznajemo.com