cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

FOLK PJEVAČICA U ŠOKU: Muž je varao sa 23-godišnjom djevojkom…

Nije Dara Bubamara jedina varala dok je bila u braku! I njen muž Milan Kesić imao je ljubavnicu, i to znatno mlađu, s kojom su ga uhvatili na ljetovanju u Grčkoj! Milan je već duže vrijeme u vezi s javnosti nepoznatom djevojkom, samo što je bio vještiji u skrivanju svojih afera nego novosadska pjevačica.


- Ta djevojka je iz unutrašnjosti i dosta je mlađa od njega, ima 23 godine. U Beogradu joj iznajmljuje stan, a obećao joj je i automobil. Koristi svaki slobodan trenutak da bude s njom, jedva je dočekao ljeto da mogu zajedno da otputuju i budu sami. Nedavno, kad je išao s kumovima u njihovu vikendicu, pogađajte koga je vodio?! Novu djevojku - ispričao je izvor.

Bubamara je mjesecima na tapetu zbog porno-slika, koje je navodno slala sportistima, a ispostavilo se da joj je i muž vraćao milo za drago.

- Daru je mnogo pogodilo kad je čula da Milan ima djevojku. Njena najveća greška je što je dopustila da joj izađu slike u javnost i da joj se dodijeli uloga preljubnice - ispričao je Darin blizak prijatelj.

Tim povodom pozvali smo i Bubamaru, koja nam je priznala da njen bivši već duže vrijeme ima novu djevojku.

- Voljela bih da o tome ne pišete. To neću da komentarišem jer smo Milan i ja dobri prijatelji poslije svega. Nije bitno što smo se razveli i što on ima novu djevojku, jer ja mu želim svu sreću ovog svijeta - kratko je rekla pjevačica.

Kurir