cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

CIJELO SELO JE ZNALO ŠTA SE DESILO: Mladić se upustio u strastvenu vezu sa svojom punicom, a onda…

Suraj Mahto (22) se našao u žiži javnosti u junu kada je napustio svoju suprugu Lalitu i oženio se njenom majkom, četrdesetdvogodišnjom Ashom Devi. Neobična afera je počela kada je gospođa Devi posjetila mladence u selu Puraini u saveznoj državi Bihar u Indiji prošle godine.

Ona se brinula o Suraju kada se razbolio i njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo. Znali su da je njihova ljubav zabranjena, ali su se i dalje čuli telefonom i pričali satima kada se Asha vratila kući.


Surajeva supruga Lalita je otkrila da su njena majka i muž imali aferu i priprijetila je majci da se drži podalje, ali je ona nije poslušala.

Lalitin otac, koji radi u fabrici u Delhiju takođe nije uspio da spriječi tu strastvenu aferu. Čak su se i stanovnici sela u kome Suraj živi bunili, ali nije vrijedilo.
Suraj i Asha su pobjegli i vjenčali se, ali su poslije svega dva mjeseca shvatili da su napravili veliku grešku.

- Shvatio sam svoju glupost. Napravio sam grešku, ali je više nikada neću ponoviti u budućnosti. Sada je više ne posmatram kao ženu, već se ponašam prema njoj kao prema majci - rekao je Suraj.

Dodao je i da bi klečao na koljenima i molio Lalitu da ga primi nazad. Njih dvoje imaju i sina zajedno.

Asha bi takođe željela da poništi svoja djela.

- Više ga ne tretiram kao sina, već kao zeta. Već smo podnijeli zahtev za razvod i ja želim da se vratim mom mužu što je prije moguće - rekla je ona.

Doznajemo.com/Blic