cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

EMA BRUTALNO PRETUČENA: Soraja me unakazila, zbog ovog će platiti…

Ema Đuhić (24), političarka iz Podgorice, brutalno je prebijena u Hrvatskoj.

Đuhićeva, koja je aktivistkinja partije DPS premijera Mila Đukanovića, kaže za Kurir da je starleta Soraja Vučelić naručila napad na nju.


Kako saznajemo, Ema je bila u društvu prijateljice Željke Rolović u Splitu kad je na njih nasrnuo nepoznati mladić i nanio joj teške povrede.

Dosta mi je smještala

- Ema je prošle sedmice boravila na hrvatskom primorju, u Splitu. Jedno veče kad se vraćala iz provoda da drugaricom Željkom Rolović, iz mraka je na nju nasrnuo nepoznati muškarac. On je odjednom počeo da udara Emu, koja se branila. I Željka je pokušala da je odbrani. Napadač je brutalno udarao Emu po glavi i tijelu, a zatim je pobjegao - priča naš sagovornik blizak ovoj djevojci.

Ema je za Kurir potvrdila da je prebijena i da zna ko stoji iza napada.

- Ne plašim se jedne Soraje, koja verbalno ne može da mi izađe na crtu. Sram da je bude! Tako ne može da me ušutka jer mnogo toga znam o njoj. Nisam glupača koja ne može da poveže dva i dva. Šalje nekog da za sitne pare glumi ludilo. Nadam se da će istina biti uskoro otkrivena i da će osobama kao što je Soraja konačno da se stane na put - izričita je Ema. Ona je objasnila zbog čega Vučelićevu nije prijavila hrvatskoj policiji.

- Zato što to nije moj nivo. Ali moraću. Nisam ja ona da se tužakam i da cinkarim. Zar da se spuštam na nivo jedne starlete. Ja sam ozbiljan student koji ispite daje u roku. Meni je porodica na prvom mjestu, a ona, zato što ne zna šta su prave vrijednosti, radi ovakve sačekuše. Bavim se ozbiljno politikom i nemam namjeru da zbog neke umišljene osvete dane provodim u policiji - kaže Đuhićeva.

Ponaša se kao mafijaš

Željka Rolović takođe tvrdi da Soraja stoji iza ovog napada.

- Ne može da prijeti i da se ponaša kao da je na Divljem zapadu. Soraja je ozbiljno počela da ugrožava bezbjednost mnogim djevojkama. To je prevazišlo sve granice, ponaša se kao mafijaš. Brinem se za bezbjednost mojih prijateljica - poručila je Rolovićeva.

Avaz