cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Bizarno iskustvo bračnog para iz Rijeke s kutijom cigareta: Nisu ni slutili šta će se nalaziti kada je otvore...

Bračni par iz Rijeke doživio je neugodno iznenađenje nakon što su u novootvorenoj trafici na Žabici kupili nekoliko kutija cigareta. Kad su sljedećeg dana uz prvu jutarnju kafu otvorili jednu od kupljenih kutija, u njoj su našli - smotani toaletni papir.

``Kutija je bila uredno omotana selotejpom, a prodavačica ju je ubacila u vrećicu zajedno s drugim kupljenim kutijama, tako da pri kupovini nismo ni u što posumnjali. Kad ujutro uz kavu otvoriš skupo plaćenu kutiju cigareta ne očekuješ da ćeš `popušiti```, ispričala je žena za Novi list.


Svoje iskustvo podijelila je na Facebooku, gdje su pojedini korisnici prisjetili sličnih spački. ``Isto se može dogoditi na svakom kiosku ako ne pazite. Jednostavno, netko ko želi pušiti, a da ne plati, dođe na kiosk i kupi kutiju crvenog marlbora. Skalperom na donjoj strani razreže celofan, izvadi cigarete i zamijeni ih nečime iste težine. Malo ljepila i kutija je kao nova. Onda natrag na kiosk s pričom da ste se zabunili i da vam mama puši bijeli marlboro``, jedan je od komentara.

Sugovornica Novog lista kaže da u ovom slučaju to nije posrijedi, jer kutija je bila normalno otvorena, a potom cijela obljepljena selotejpom. Na kiosku su im odbili vratiti novac, s obrazloženjem prodavačice da se kupovina nije dogodila u njezinoj smjeni.

Izvor: Net.hr