cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

VIJEST KOJA JE NAIŠLA NA NEVJERICU: Supruga Ace Lukasa...

Sonja Vuksanović provela je dan sa kćerkom na kreativnoj radionici, ali djevojčica nije bila raspoložena da se druži sa drugom djecom. Supruga Ace Lukasa kaže da njena kćerka ima očevu narav te da joj treba vremena da se navikne na ljude. Također, Sonja se osvrnula na nedvane natpise jer su njenog supruga povezivala sa starletom Macom Diskrecijom.


Sonja otkriva da nije lako živjeti sa dva jaka karaktera u istoj kući, ali da se snalazi.

``Imam dva Lukasa, to vam je kao da živim sa dva terminatora. Mislim da joj neću dozvoliti da ima njegovu narav. Još je mala, na sreću, i trudiću se da ispravim to. Na kraju krajeva, nije baš ni moj muž toliko grozan``, dodaje kroz osmijeh pjevačeva supruga.


Posljednjih nekoliko nedelja Acu Lukasa sve češće dovode u vezu sa starletama, a Sonja kaže da je spekulacije o nevjerstvima njenog muža zabavljaju.

``Mom suprugu sve to teže pada nego meni. Brak ništa ne može da nam ugrozi, što nas više razvode, to smo sve složniji``, kaže ona.

Sonjine riječi nedavno je potvrdio i sam pjevač, koji je svima javno stavio do znanja da svoju sadašnju suprugu nikada nije prevario, a to je još jednom potvrdio i pred kamerama emisije ``Premijera``.

Izvor: Kurir