cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

VELIKA TRAGEDIJA U ŽIVOTU MARINE TUCAKOVIĆ: Nakon što je ostala bez sina...

Iako izgleda mnogo bolje nego prije izvijesnog vremena, Marina Tucaković se i dalje muči sa depresijom. Poslije smrti starijeg sina Miloša 2008. godine, Marina dugo nije uspijevala da dođe sebi, a tragedija koju je preživjela ostavila je vječiti ožiljak na njenoj duši, kako je i sama nekoliko puta rekla. Od tada, Marina nije izlazila iz crnine.


Podsjetimo, Miloš je u svojoj 24. godini pronađen mrtav u porodičnoj kući, pa iako se tada pričalo da je uzrok iznenadne smrti droga, nikada nije utvrđeno šta se dogodilo, ali je Marina demantovala prvu mogućnost.

``Nažalost, prokleti život ide dalje``, rekla je kasnije u jednom od intervjua, a mnogi su se pribojavali da li će ikada više biti ona stara Marina.

Posljednjih mjeseci svake subote Marinu gledamo u žiriju Pinkovih zvezda, vedriju i veseliju nego ranije. Međutim, kako otkriva izvor blizak autorki, to je samo njeno lice za javnost.

``Marina je izuzetno jaka žena koja objema nogama čvrsto stoji na zemlji i oduvijek je bila takva, ali vjerovatno samo ona nije znala...Nažalost, saznala je to na jedan vrlo okrutan i surov način. Miloš je i dalje glavna tema u Marininoj i Futinoj kući, a to što ona možda pred kamerama izgleda vedrije apsolutno ne mijenja ništa od onoga što osjeća još od tog dana kada se sve dogodilo``, rekao je izvor.

Izvor: Kurir