cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NAVIJAČI PROZIVALI GASTOZA: ``Kako se j*** Zorica?`` A evo šta je on uradio...

Umalo da dođe do tuče na beogradskom stadionu „Rajko Mitić” tokom utakmice između Crvene zvezde i bugarskog Ludogoreca početkom avgusta, kada su navijači crveno-bijelih provocirali zvijezdu rijaliti šoua „Parovi” Nenada Marinkovića Gastoza.

Gastozu su dobacivali razne vulgarnosti, uglavnom ponižavali njegovu izabranicu, Zoricu Dukić, ali on nije dozvolio da mu ova neprijatnost pokvari užitak.

- Nenad je strastveni navijač Crvene zvezde, te je jedva čekao da po izlasku iz vile „Parova” ode na stadion kluba za koji navija i isprati neki fudbalski meč. Ta želja mu se ostvarila početkom ovog mjeseca, kada je sa prijateljem otišao na „Marakanu“ da gleda crveno-bijele u borbi sa Bugarima. Dečko je normalno došao na stadion, smjestio se na svoje mjesto, nije se ponašao bahato, ni bezobrazno, ali pojedinim navijačima domaćeg kluba je zasmetalo što baš njega vide u blizini.

Krenuli su da mu dobacuju pred početak utakmice, ali im Gastoz nije ostao dužan. „Kako se j**e Zorica?“, pitao je Nenada jedan momak iz publike, a Gastoz mu je odgovorio u svom stilu: „Kad budeš bio Gastoz, znaćeš”. Nastavili su da ga provociraju i vrijeđaju, pa je u jednom momentu Nenad htio i fizički da se obračuna sa njima, ali je riješio da iskulira cijelu situaciju i uživa u utakmici - otkriva za „Alo!” izvor koji se našao na licu mjesta i dodaje da je gledaocima bilo baš neprijatno.

Pozvali smo pobjednika treće sezone rijalitija „Parovi” kako bismo provjerili istinitost ovog događaja, a on nam je sve potvrdio.

- Ne bih da pričam o tome. Upravo sam izašao sa jednog sastanka, radim na nekom projektu, ali još uvijek sve držim u tajnosti. Takođe, spremam svoju samostalnu pjesmu i duet sa velikom zvijezdom domaće muzike. Lijepo mi je u spoljnom svijetu, ljudi mi prilaze, podržavaju me i vole, ali desi se nekad i takva neka situacija - poručio nam je Gastoz i otkrio kako će sa Dukićevom proslaviti godišnjicu veze narednog mjeseca:

- Vodiću Zoricu na more, na jednu lijepu destinaciju, daleko od Srbije. Tamo ću joj prirediti jedno iznenađenje, ali ne bih da otkrivam o čemu je riječ - završava glavni rijaliti zavodnik.
(Alo.rs)