cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SAŠA POPOVIĆ U VELIKIM PROBLEMIMA: Evo zašto Sanja definitivno odlazi!

Sanja Kužet, jedna od najljepših voditeljki na srpskoj sceni, odlučila je da se povuče sve dok početkom sljedeće godine ne rodi drugo dijete. Ona je zavodljivom igrom i osmijehom osvojila i publiku i takmičare šou-programa “Zvezde Granda”, pa je postala i jedno od zaštitnih lica tog takmičenja. Ali od septembra Sanja više neće da vodi muzički šou.

Naime, Sanja je po drugi put trudna, a voditeljka je odlučila da iako je još u ranoj trudnoći, ode na porodiljsko, da uživa i da se odmara. Njen izabranik je biznismen Nemanja Živojinović, a on i Sanja su već dvije godine u vezi.

``Sanja želi da mirno i bez tenzija iznese trud noću. U dogovoru sa najbližima odlučila je da se povuče na neko vrijeme sa televizije``, rekao je izvor.

``Hvala vam puno na čestitkama. Iskreno, još ne želim da pričam o trudnoći, budite malo strpljivi``, rekla je ljubazno voditeljka.

S druge strane, čelnici “Grand produkcije“ prave velike planove za novu sezonu, Saša Popović, kažu nam, vjeruje da će ovo biti jedna od najboljih sezona. Uveliko je u toku izbor nove voditeljke koja će zamijeniti Sanju, ali još nije napravljen uži krug.

``Imamo mnogo planova i novosti, ali još ništa ne želimo da otkrivamo. O privatnom životu zaposlenih ne govorimo``, rekli su nam iz te produkcije.

Podsjetimo, Sanja je sa Vojom Nedeljkovićem vodila takmičenje, a početkom ljeta je saznala da je u drugom stanju. To je vijest koja ju je veoma obradovala i nije bilo nikakve dileme oko toga da se izvijesno vrijeme povuče sa malih ekrana. Sanji je ovo drugo dijete, već ima sina Andriju koga je dobila u braku sa biznismenom Zoranom Piperom.
(Blic.rs)