cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

DRAGANU MIRKOVIĆ POGODILA VELIKA TUGA: Pogledajte šta se desilo njenom suprugu…

Toni Bijelić, suprug pjevačice Dragane Mirković, završio je u policiji jer je uhvaćen kako skupocjenim automobilom divlja na autoputu. Na dionici kod Malog Požarevca, gdje je brzina ograničena na 120 kilometara na sat, pjevačicin suprug je jurio čak 213 kilometara na sat.


- Anton Bijelić zaustavljen je desetog marta oko 18.30 na autoputu. On je svojim automobilom „majbah“ vozio ka Beogradu, ali ga je radar uhvatio u mjestu Mali Požarevac kako vozi 213 kilometara na sat, umjesto dozvoljenih 120. Njemu je na licu mjesta napisana prekršajna prijava, a pošto se radi o stranom državljaninu, jer Bijelić ima austrijsko državljanstvo, već sutradan je morao da se javi sudiji za prekršaje u Palati pravde u Beogradu - kaže naš izvor blizak organima reda.

Zakon o bezbijednosti saobraćaja za ovaj prekršaj predviđa kaznu zatvora od najmanje 15 dana ili novčanu nadoknadu od 100.000 do 120.000 dinara. Kako saznajemo, Bijelić se, kao što mu je rečeno, pojavio pred prekršajnim sudijom i priznao svoju grešku.

- Nije se bunio jer je znao da mu nema izvlačenja. Pogotovo jer je strani državljanin, pa nije ulazio u raspravu da ne bi trpeo teže posljedice. Doduše, koliko nam je poznato, on i njegova supruga imaju dosta novca, te im suma od oko 1.000 eura ne predstavlja nikakav problem- priča za „Alo!“ upućeni izvor.

- Bijeliću je određena novčana kazna, koju je istog trenutka iskeširao i otišao svojim putem - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tonijem, ali on do nije odgovarao na naše pozive, dok je mobilni telefon njegove supruge Dragane bio isključen.

Izvor: Alo.rs