cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

VJEROVALI ILI NE: Otkriveni detalji prve bračne noći Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera…

Sin pjevačice Bube Miranović, Filip Bosiljčić bio je gost na svadbi kod teniserke Ane Ivanović i njemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera. On je po povratku u Beograd otkrio da Švajni veoma voli Srbiju i sve što je u vezi sa našom tradicijom.

– Vjenčanje je bilo veoma emotivno, veoma lijepo i sve je bilo super. Švajni je pravi Srbin, mnogo voli Srbiju i pravi je čovjek – rekao je Filip.


Bosiljčić je inače blizak prijatelj Aninog brata.

Nakon intimnog građanskog vjenčanja, Ana i Bastijan organizovali su glamurozno slavlje u Veneciji. Njihova svadba danima je bila glavna tema domaćih i stranih medija.

Hrvatska pjevačica Nina Badrić zabavljala je goste obje večeri, dok je u slavlju uživao srpski biznismen Miodrag Kostić sa sinom Aleksandrom.

Prva bračna noć Švajnija i Ane nije dugo trajala, jer su mladenci u prijepodnevnim satima isplovili iz hotela. Oni su se sa kumovima i članovima porodice ukrcali na gondolu i otišli na obližnje ostrvce Torčelo, gdje su doručkovali.

Gosti koji su prethodnog dana doputovali uživali su u šopingu, dok su tokom čitavog dana u Veneciju pristizale i ostale zvanice.

Kurir