cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

BIVŠI MUŽ SELME BAJRAMI SE OGLASIO PO PRVI PUT NA FB I ŠOKIRA: "Da si pravi muškarac ne bi ovo objavio"…

Pjevačica Selma Bajrami nikako da pronađe životni mir. Nakon razvoda svako malo je zadesi neki novi problem, a nedavno je imala i operaciju. Njen bivši muž Mujo se nikako (do sada) nije oglašavao, a jučerašnjom objavom na Facebook profilu je mnoge šokirao, a stvar je otišla toliko daleko da mu je jedna osoba poručila: ``Da si muškarac ne bi ovo objavio``. Fotografije u prilogu najbolje govore o čemu se radi:


Naime, Mujo je na svoj Facebook profil postavio dvije print screen fotografije. Na jednoj se vidi njegov i Selmin dječak na vagi, koja pokazuje njegovu kilažu, dok je druga print screen dopisivanja sa Selmom.

Mujo je uz objavljene fotografije napisao:





- ``Dragi Prijatelji!  Ako ima neki Psihijatar, da pruza Pomoc Estradnoj Zvjezdi neka se pod hitno javi! Troskove preuzimam ja! Zahvaljujem se u Napred!``

Kako mi ne želimo da donosimo zaključke, niti da bilo kome sudimo, niti Selmi, niti Muji, Ekskluziva.ba portal vam donosi print screen fotografije koje će pokazati o kakvoj objavi je riječ, te kakva polemika se vodila u komentarima.

Ekskluziva.ba