cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

TRENER PEDOFIL: Tjerao tinejdžerku na se*s u svlačionici…

Mikloš M. (61), dugogodišnji trener i direktor ženskog fudbalskog kluba u Kikindi, zadržan je u pritvoru zbog sumnje da je pokušao da sek*ualno iskoristi šesnaestogodišnju djevojčicu kojoj je bio trener.

U kikindskoj policiji su potvrdili da je ovaj poznati sportski radnik uhapšen još 12. jula, ali druge detalje nisu saopštavali zbog zaštite maloljetne djevojčice.


Trener je, navodno, dodirivao djevojčicu po intimnim dijelovima tijela i tražio da ga oralno zadovoljava, zbog čega se sumnjiči za krivično djelo obljube zloupotrebom službenog položaja. Nezvanično saznajemo da su pedofilske namjere trenera najprije primijetili zaposleni u Sportskom centru „Jezero“, gdje male fudbalerke povremeno treniraju.

- Primijetili smo da se Mikloš M. sa jednom djevojčicom povremeno zaključava u svlačionicu. Malo smo obratili pažnju i kada smo shvatili da je njegovo ponašanje vrlo čudno, slučaj smo prijavili policiji. Djevojčica je očigledno u njemu vidjela samo trenera i učitelja, pa nije odmah mogla da primijeti neke njegove zle namjere - kaže naš sagovornik koji je želio da ostane anoniman.

Ovu vijest oni koji poznaju Mikloša M. različito komentarišu. Neki kažu da ne mogu da zamisle da neko ko dugo radi u sportu sa djecom može tako da se ponaša, ali ima i onih koji tvrde da je on čovjek sa određenim „kompleksima koji su bili vidljivi“. Svi, naravno, osuđuju njegovo ponašanje i pozivaju sve institucije, ali i sportske radnike, da obrate pažnju i spreče da takvi ljudi rade sa djecom.

Alo.rs