cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

GURNUO JOJ RUKU IZMEĐU NOGU, UŠAO POLA METRA U TIJELO: Nije bilo samo silovanje, pokušao je i ubiti…

Dvadesetogodišnjak osumnjičen za silovanje u Podstrani ponovno će biti ispitan jer je Županijsko državno odvjetništvo naložilo istragu i zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju, potvrdili su danas u tom odvjetništvu. Podsjetimo mladić je nesretnoj djevojci ušao rukom gotovo pola metra u utrobu i teško je ozlijedio…


Prvotno je dvadesetogodišnjak bio pod istragom samo za kazneno djelo silovanja, no tijekom provođenja dokaznih radnji i vještačenja došlo se do zaključka kako je djevojka (20) ozlijeđena nekim predmetom, te je Županijsko državno odvjetništvo odlučilo otvoriti istragu i zbog pokušaja ubojstva, objavili su danas mediji.

Osumnjičeni student (20) dva se mjeseca nalazio u pritvoru i za to vrijeme je sudac istrage ispitao sve svjedoke događaja.

Sredinom studenog prošle godine su sudionici zabave u jednoj kući u Podstrani osumnjičenog mladića ostavili nasamo s njegovom vršnjakinjom, nakon čega je ona pronađena bez svijesti i u krvi. Zahvaljujući brzoj intervenciji liječnika splitske bolnice, koji su joj napravili nekoliko operacija, spašen joj je život, no ostale su joj trajne zdravstvene posljedice. Mediji navode da nije pronađenpredmet kojim je ozlijeđena. Ozlijeđena djevojka se nije mogla sjetiti ničega, a svjedoci su rekli kako su nju zatekli u dnevnoj sobi na tlu, noge prekrivene krvlju, dok je osumnjičeni mladić stajao po strani, u stanju šoka.

Za kazneno djelo silovanja je predviđena zatvorska kazna od jedne do osam godina, dok je za ubojstvo u pokušaju zakon odredio kaznu od pet do 15 godina zatvora.


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)