cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

EKSKLUZIVNO: Ćazim Osmani oteo Anu Nikolić prve bračne noći…

Ana Nikolić i njen muž Stefan Đurić Rasta prve radosti bračnog života iskusili su u hotelu Aninog bivšeg dečka Ćazima Osmanija, kod kojeg su imali spektakularan nastup i prvu bračnu noć!  Albanski biznismen je svoju nekadašnju dragu lično dočekao u klubu svog hotela u Poreču i čestitao joj vjenčanje.

- Da si se udala za mene, sad ne bi morala ništa da radiš! Šetkala bi se ko gospođa i uživala na plaži. Ali dobro, tako si odlučila i ja vam želim sve najbolje - rekao je Ćazim, zagrlio i izljubio Nikolićevu.



Pjevačica mu se zahvalila, ali mu nije ostala dužna.

- Pa, da si ti mene tad volio kao što si volio Mandu, ja bih od tebe napravila najveću zvijezdu! - šeretski je rekla Ana, odmah požurila na binu i počela nastup.

Za neupućene, Manda Popović je sad već bivša Ćazimova djevojka iz Crne Gore, koja je Nikolićevu prije tri godine fizički napala u hoteu, kad je čula da je u vezi s Osmanijem. Ta afera se neslavno završila po srpsku pjevačicu tako što se Ćazim vratio Mandi.

Ipak, očigledno da loše krvi više nema između bivših ljubavnika, jer je Ana dobila angažman u Ćazimovom klubu, a i nastupala je sa svojim suprugom, 11 godina mlađim reperom. A s njim je tek napravila haos na sceni! Njen muž ju je pošteno izvatao na bini! Hvatao ju je za gu*u, butine i grudi, a poljupci su prštali na sve strane. Osmani je sve to posmatrao iz separea, u društvu svoje nove djevojke, mirno i dostojanstveno. Možda mu i nije bilo svejedno što mu dragu sada drugi ljubi, ali mu je sigurno bilo barem malo lakše jer su Ana i Rasta napunili klub do posljednjeg mjesta i napravili odličnu atmosferu.

Publika je vrištala i skandirala, oduševljena performansom srpske pjevačice, koja je đipala s mužem i koreografom Ivanom Mileusnićem. Svaka pjesma ih je pogađala, alkohol je tekao u rekama, pa su mladenci tek u ranim jutarnjim satima završili nastup. Nakon toga su otišli u apartman, u hotel Ćazima Osmanija, gdje su proveli prvu bračnu noć.

Kako smo saznali, albanski biznismen je ponovo pokazao koliki je džek i džentlmen. Mladencima je za početak bračnog života poklonio noć u najskupljem apartmanu njegovog hotela.

- Noć u elegantnom apartmanu s pogledom na more košta 700 eura! U Ćazimovom hotelu sve je bukirano do kraja sezone, ali on tu sobu čuva za specijalne goste. Čim je saznao da se Ana udala, zvao je hotel i naredio da baš taj apartman sačeka nju i njenog muža - kaže izvor Kurira iz hotela.

On dodaje da im je Osmani rekao da tu mogu ostati koliko hoće i da ih časti za medeni mjesec, ali mladenci su morali da odu u Split na muzički festival.

- Probudili su se negdje oko podneva i poručili doručak u sobu. Jaja, kroasane, razne sireve, to je bila njihova želja, a naglasili su da im obavezno donesemo i cijeđene sokove - otkriva izvor Starsa.

Ana i Rasta su hotel Ćazima Osmanija napustili oko tri sata poslije podne.

Kurir