cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ARKAN BI GA UBIO DA JE ŽIV: Pogledajte kako je mladi maneken iskoristio Cecu, a onda…

Prije nego što je smuvao pjevačicu, Aleksandar Jovović je za modni angažman tražio 500 eura, a sada zahtijeva šest puta više para! Ražnatovićeva neće više da ga angažuje jer krije da je bila u vezi s njim.

Ceca Ražnatović (43) pomogla je 16 godina mlađem manekenu Aleksandru Jovoviću, s kojim je donedavno bila u vezi, da izađe iz anonimnosti i postane jedan od najtraženijih u modnom svijetu.


Aca je zahvaljujući vezi s pjevačicom i te kako profitirao u svom poslu. Kako Kurir Stars saznaje, maneken je nedavno dobio ponudu da snimi reklamu za jedan modni brend, a on je, u stilu velike zvijezde, zahtijevao honorar od 3.000 eura, što je šest puta više od onoga koliko je zarađivao prije nego što je smuvao Cecu.

Zanimljivo je da je i za angažman u pjevačicinom spotu za pjesmu „Dobro sam prošla“, prije godinu i po, dobio 500 eura. Da ne griješimo dušu, taj novac je uzeo prije nego što su počeli vezu.

- Kad je javnost saznala da je bio s Cecom, Aleksandar se istripovao da je manekenska zvijezda. Zovu ga sa svih strana, a sve to zahvaljujući vezi s pjevačicom. Međutim, on je počeo da bira poslove i zahtijeva ogromne honorare. Tako je nedavno, kada su ga pozvali da reklamira jedan brend, bio izričit: „Slikaću se samo za 3.000 eura“. Zbog toga ima sve manje posla  - otkriva naš dobro obaviješten izvor.

Poslije raskida Ceca i Aca su ostali prijatelji. Uprkos tome, pjevačica ne želi da ga angažuje za spotove za pjesme s novog albuma „Autogram“, koji je objavila prošle nedjelje i koji je već postao veliki hit.

- Iako bi Ceca mnogo voljela Jovovića u nekom spotu jer je lijep i zgodan, neće da ga pozove jer na sve načine pokušava da zataška vezu s njim - zaključuje naš izvor.

Pozvali smo Cecu i Aleksandra za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.

Kurir