cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ŠABAN ŠAULIĆ VIŠE NE MOŽE IZDRŽATI: Preklinje Anu Bekutu da…

Šaban Šaulić spustio je loptu i shvatio da se ogriješio o koleginicu Anu Bekutu, s kojom je već mjesecima u sukobu!  Šaulić se posvađao sa Aninim partnerom Milutinom Mrkonjićem zbog albanskog biznismena Ćazima Osmanija, a onda je pjevačici Šabanova kćerka Sanela slala prijeteće poruke. Sada pjevač želi da pruži ruku pomirenja, saznaje Kurir!


Smirio se

- Šaban je očajan! U početku je bio nervozan i agresivan, ali kako je vrijeme prolazilo, smirio se i pokajao što nije ispao džentlmen pred svojom dugogodišnjom prijateljicom. Sada čeka pravu priliku da je sretne i porazgovara s njom u četiri oka, ne želi da to uradi telefonom. Strah ga je da li će Bekuta prihvatiti izvinjenje jer je bio veoma loš prema njoj, kao i njegova porodica, koja na sva usta ogovara Anu - otkriva naš izvor.

Kako dalje saznajemo, vlasnica brojnih hitova nije razmišljala o pomirenju sa svojim kolegom.

- Ana je veoma povrijeđena zbog porodice Šaulić i za sada nije spremna da se vidi s njima. Ali ona je prava dama i osjećajna je, pa ako bi to Šabanovo izvinjenje bilo iskreno, vjerujem da bi mu Bekuta oprostila - završava naš izvor.

Historija događaja

Podsjetimo, problem je nastao kada su na snimanje „Zvezda Granda“ došli zajedno Milutin Mrkonjić, Šaulić i Ćazim Osmani. Lepoj Breni se nije dopalo prisustvo albanskog biznismena, pa je Mrku i Ćazima izbacila iz studija i zabranila im ulaz. Tek nekoliko mjeseci kasnije je saznala da je zapravo Šaulić insistirao da Osmani dođe na snimanje, pa se Brena nakon toga izvinila Mrki. Međutim, Šaulićeva kćerka Sanela je to shvatila kao napad na njenog oca, pa je Ani Bekuti slala prijeteće poruke. Od tada Bekuta i Šaulić ne razgovaraju.

Kurir