cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

MONSTRUM: Ubica se okrenuo rodbini ubijene djece i rekao “Ruke koje su ih ubile sada masturbiraju u tom sjećanju”…

Sud u Ohiu (SAD) osudio je na doživotnu zatvorsku kaznu 18-godišnjeg Ti Džej Lejna (TJ Lane), koji je prošle godine ubio troje učenika, a više ranio, u jednoj srednjoj školi u toj američkoj saveznoj državi.

Iako nije pohađao tu školu, on je dok je čekao školski autobus, ušao u kafeteriju gdje su se nalazili učenici i iz pištolja ispalio deset metaka u grupu đaka koja je tu stajala.




Lejn je dobio maksimalnu kaznu, pošto nije mogao da bude osuđen na smrtnu kaznu, jer je u trenutku zločina imao 17 godina.

On se na jučerašnjem izricanju presude pojavio u majici na kojoj je sam napisao “Ubica”, i tokom boravka u sudu više puta je psovao i pokazivao vulgarne gestove sudiji i porodicama nastradalih.

Lejn se u jednom trenutku okrenuo ka galeriji gdje su bili članovi njegove i porodica nastradalih, rekavši da “ruke koje su povukle obarač koji je ubio vaše sinove sada masturbiraju u tom sjećanju”. On ih je nakon toga opsovao i pokazao im srednji prst.

Majka jednog od nastradalih učenika rekla je da Lejn predstavlja žalosno ljudsko biće, dodavši da mu želi izuzetno sporu i mučnu smrt.


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)