cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

U PAUZI SNIMANJA TAKMIČENJA ”ZVEZDE GRANDA” evo šta je Lepoj Breni napravio sin Viktor…

Iz takmičenja u takmičenje ”Zvezde Granda” odluke koje mora donijeti žiri sve su teže i teže…

Mnogo dobrih pjevača, gdje nijanse dijele takmičare od toga da li će proći ili ne, no pored stučnog žirija nekada odluku mora donijeti i tim u kojem je direktor Granda Saša Popović u društvu Lepe Brene.


Tako se sa vremena na vrijeme tokom snimanja napravi i pauza, kako bi se odmorio i žiri ali i takmičari popularnog show-a. U toku pauze Lepu Brenu dočekalo je jedno od najljepših iznenađenja. Brena je tokom snimanja taj dan obilježavala i svoj 54 rođendan. Vjerovatno nadajući se proslavi nakon snimanja, preduhitrio je sin Viktor te joj u pauzi zajedno sa pjevačicinim prijateljicama napravio iznenađenje.

Po izlasku na pauzu svoju majku dočekao je sa tortom i balonima, njemu su se pridružile i Brenine prijateljice ali i Ana Bekuta, Šaban Šaulić, Bosanac, Snežana Đurišić, Žika Jakšić te Darko Lazić i njegova ljepša polovina Ana Sević kojoj je također bio rođendan.

Osim što joj je sin napravio veliko iznenađenje, Lepu Brenu je dirnuo i poklon njenih mnogobrojnih fanova koji su izradili veliki pano sa fotografijama tokom njene cijele karijere.

brena2 brena3

brena4

Izvor: Doznajemo.com