cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SVJEDOK OPISAO STRAVIČNU SCENU: Nasred puste ulice muškarac je ležao u lokvi krvi, žena na njemu…

Bezumno ubistvo Stevana Katilovića šokiralo je javnost Srbije. Nesrećnog mladića brutalno je juče ubio pješak nakon svađe i tuče u ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici. Katilovićevi komšije i prijatelji u potpunom su šoku i tvrde da je on bio divan, pošten i vrijedan mladić.

Katilovića je prema izjavama očevidaca napao za sada neidentifikovani muškarac.


Očevici su rekli da se Katilović spremao da se isparkira sa svojom “dacijom sandero”, kada je zamolio pješaka da se malo pomjeri pošto je uska ulica. Tada se suočio sa nezamislivom brutalnošću neidentifikovanog napadača.

– Stevan je izašao iz kola, svađali su se i potukli. Taj čovjek je odjednom izvukao mačetu. Nekoliko puta ga je ubo, posjekao ga po preponama i odsjekao mu je nos! – u šoku su juče ispričale Stevanove kolege koje su se okupile na licu mjesta.

Kada je Stevan pao na zemlju, napadač je otrčao u nepoznatom pravcu, a njegova supruga Nena je pokušala da spasi onesviješćenog supruga.

– Pokušala je da mu izvadi jezik i dozivala ga je, ali njemu već tada nije bilo spasa – kažu kolege.

Ivan Grubić, komšija Nene i Stevana Katilovića ispričao je stravične detalje cijelog događaja.

– Kada sam izašao napolje, djevojka je ležala na muškarcu koji je bio u lokvi krvi. Nigdje nikog drugog nije bilo, pusta ulica. Čuli smo prije toga koškanje, ali niko nije mogao da nasluti šta se desilo – rekao je Grubić

Komšije su tek tada shvatile šta se desilo i pozvali su policiju i hitnu pomoć koju su, kako kažu, čekali više od 20 minuta.

Da tragedija bude još veća, sve se odigralo na samo desetak metara od stana u kojem su Stevan i njegova supruga živjeli.

O Stevanu, koji je u kompaniji SBB radio 11 godina, kolege imaju samo riječi hvale.

– Bio je divan momak, pošten i vrijedan. Mogao si da ga mažeš na hljeb. Šta se desi ljudima da tako puknu odjednom, kakvo nas je ovo vrijeme snašlo – unezvijereno su juče pričale kolege Stevana Katilovića.

Prijatelji nesrećnog muškarca sinoć su se okupili u stanu u kojem su Stevan i Nena živjeli.

– Nema utjehe, ovo je strašno, znam ga čitav život, drugari smo od malena. Bio je dobar čovjek. Ja ne znam šta je ovo – kroz suze, tugu i bijes sinoć je uviđaj pratio Stevanov prijatelj.

Izvor: Doznajemo.com/Blic.rs