cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SIROMAŠNI BH GRAĐANI ZANIJEMILI: Pogledajte šta je Galantni Džeko uradio privatnim avionom…

Edin Džeko protekli vikend proveo je u Sarajevu i Dubrovniku. To nam je potvrdio dobar prijatelj našeg reprezentativca i igrača Sitija, koji je nakratko napustio Otok i kišni i magloviti Mančester na dva dana zamijenio sunčanim regionom.


Omiljeni Jadran

- Dijamant je u petak navečer privatnim avionom stigao u Sarajevo. Bio je u društvu saigrača Aleksandra Kolarova, koji je, nakon kraćeg odmora u glavnom gradu BiH, nastavio put za Beograd - kaže za "Avaz" dobar prijatelj našeg reprezentativca, koji je pauzu u Engleskoj iskoristio za kratak boravak u BiH.

Prema našim saznanjima, Džeko je već u subotu ujutro privatnim avionom kojim je stigao iz Velike Britanije u Dubrovnik na ručak i kafu odveo roditelje Belmu i Midhata te sestru Merimu i užu rodbinu.

- Džeki je Dubrovnik omiljeno ljetovalište. I sami znate da često ode do Jadrana, pa je tako i ovu priliku iskoristio da posjeti Dubrovnik i dan provede s roditeljima i sestrom - dodaje naš izvor.

U subotu navečer osmočlana Džekina ekipa vratila se u glavni grad Bosne i Hercegovine.

Pun energije

Ostatak vikenda Edin je proveo u Sarajevu, družeći se s prijateljima. Jedan od njih je i Elmir Pilav, sekretar stručnog štaba nogometne reprezentacije BiH, s kojim je u nedjelju bio na popodnevnoj kafi. Susret potvrđuje i fotografija koju je Pilav objavio na Facebooku.

- Ovdje mu je bilo prelijepo i pun energije se vratio u Mančester - dodao je Džekin prijatelj.

Izvor: Avaz