cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

DJEVOJKA ZVEZDE GRANDA JE PRAVA LJEPOTICA: Ipak, nešto kriju od javnosti i o OVOME šute…

Slobodan Vasić će za sedam mjeseci postati tata jer je njegova djevojka Valentina Vučićević u trećem mjesecu trudnoće, otkriva Kurir. Vasić ne želi da se zna da je Valentina, s kojom se zabavlja, u trećem mjesecu jer je prije tri dana završila na infuziji. Mladi pjevač ovu lijepu vijest na sve načine pokušava da sakrije od očiju javnosti da ne bi nešto izbaksuzirao, pa za to znaju samo njihovi najbliži.


- Sloba je prije mjesec dana saznao da mu je djevojka u drugom stanju. Kada mu je saopštila, nije mogao da vjeruje zato što to još nisu planirali, ali iskreno se obradovao - otkriva naš izvor i dodaje da će uskoro biti i vjenčanje.

Inače, folkerova buduća supruga prve mjesece trudnoće ne podnosi baš najbolje, pa je prije tri dana čak morala na infuziju u zemunsku bolnicu. Ona se u bolničkoj sobi zadržala dva sata, dok je Vasić sve vrijeme bio uz nju i razgovarao s ljekarima.

- Valentina osjeća jaku mučninu i mora što više da se odmara. Ne smije da se napreže i nervira da ne bi došlo do ozbiljnijih problema. Sloba je baš ozbiljno shvatio situaciju i mnogo vodi računa o djevojci jer želi da joj pomogne da što bolje iznese trudnoću - rekao je naš izvor iz bolnice.

U toku jučerašnjeg dana pozvali smo i Vasića, ali on je i dalje pokušavao da prikrije vijest.

- Ma to je neka greška, a u bolnici smo bili iz nekih drugih razloga - tvrdi pjevač.

Izvor: Kurir