cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SRCU BOSNE: Dvije osobe smrtno stradale… Pogledajte šta se desilo…

Na magistralnom putu M-17 kod motela Almy u Zenici došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđeno više osoba.

U nesreći koja se dogodila pod još uvijek nerazjašnjenim okolonostima učestvovala su dva putnička vozila.Prema zvaničnim informacijama iz zeničke policije na mjestu nesreće nalaze se hitne, vatrogasne i policijske jedinice.

- Jedna osoba zaglavljena je u automobilu, koju vatrogasne jedinice pokušavaju izvuči iz automobila. Povrijeđene osobe prebacuju se u zeničku bolnicu na odjel urgentnog bloka radi ukazivnaja ljekarske pomoći - rečeno nam je u MUP-u ZDK.

Kako nam je potvrđeno iz MUP-a ZDK dvije osobe su smrtno stradale u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Kako je za Avaz.ba ispričao Asmir Čelebić, jedan od očevidaca, četiri osobe nalazile su se u Ford Focusu, a u drugom automobilu Alfa Romeo nalazile su se dvije.

- Vozač automobila Ford je izletio kroz prozor. Ljudi koji su se našli u blizini odmah su pritekli u pomoć, budući da su vrata automobila bila zaglavljena - kazao je Čelebić.

Povrijeđeni iz automobila Ford prevezeni su u bolnicu, a dvije nastradale osobe su bile najvjerovatnije iz automobila Alfa Romeo.

Avaz