cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SVEKRVA IZ PAKLA: Snaha će poziv koji je dobila u 1 ujutro pamtiti dok je živa…

Zbog prijetnji vlastitoj snahi kažnjena je 71-godišnjakinja okolice Varaždina, ali sud joj je izrekao uslovnu osudu, pa neće morati u zatvor ukoliko slično nedjelo ne ponovi.


Poziv u jedan sat iza ponoći

Snaha ju je uplašena za vlastiti život prijavila nakon što joj je oko jedan sat u noći zazvonio telefon, a s druge strane svekrva joj je sasula slave prijetnji i psovki.

“Bog će te kazniti! Kako te nije sram? Gorjet ćeš zajedno sa svojom djecom i svojom majkom”, poručila joj je svekrva 30. maja 2013. godine, prenosi Net.hr.

Bilo je to vrijeme kada se par razišao, a sin 71-godišnjakinje napustio svoj bračni dom. Očito kriveći snahu i njezinu porodicu za to, 71-godišnjakinja se nije mogla suzdržavati.

Prijetnje cijeloj porodici 

Ni par dana kasnije bijes joj nije popustio.

Tako je 3. juna oko 16.45 sati ponovno nazvala snahu i poručila joj:  “Gorjet ćeš skupa s djecom i svojom majkom! Ja nemam što izgubiti, ići ću u zatvor, a tebe ću utopiti u čaši vode”.

To je kod njezine snahe izazvalo strah. Uplašila se da bi joj svekrva doista mogla nuditi, ali i učiniti nešto nažao njezinoj djeci i majci. Zato je slučaj prijavila policiji.

Postupak protiv 71-godišnjakinje vodilo je Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru čiji je kazneni nalog prihvatio bjelovarski sud.

Oštra svekrva kažnjena je s četiri mjeseca zatvora uslovno na godinu dana.

Net.hr