cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SORAJI NE SMETA ŠTO JE TREĆA: Ovo je Albanac koji joj je kupio džip od 75.000€! I spava u njemu…

Starleta i bivša učesnica rijalitija Soraja Vučelić, koja je ovih dana u žiži javnosti zbog toga što je navodno nahuškala dvojicu mladića da pretuku starletu Emu Đuhić, navodno je u vezi sa kontroverznim albanskim biznismenom Dorijanom - Tonijem Leknikajom iz Tirane, koji ima sedmoro djece i dvije žene.

Tri nekadašnje najbolje prijateljice Soraja, Madam Željka i Ema Đuhić, kao što se vidi na snimku, nekada su se dobro provodile, a onda su iz nekog razloga zaratile.



Ovu priču o prekinutom drugarstvu zasjenila je nova priča o ljubavnoj vezi Soraje i albanskog biznismena Dorijana - Tonija Leknikaja, s kojim se, navodno, tajno viđala pet mjeseci i dobila džip, vrijedan 75.000 eura. U to vrijeme je uslikana je u njegovom društvu.

Prema navodima izvora, neprestano su putovali, obišli su zajedno mnogo egzotičnih destinacija, a on nije škrtario već joj je kupovao sve što poželi - od garderobe pa do džipa, koji je, navodno, uspjela da stavi na svoje ime.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, Albanac joj sad traži da vrati automobil jer je shvatio da ga je samo iskoristila.

Starleta neće da vrati automobil ni po cijenu života. Budući da automobil nije kasko osiguran, jer nijedno osiguranje, navodno, u Crnoj Gori neće da pristane da Soraja bude njihov klijent zbog toga što joj je jedan automobil već zapaljen u Podgorici, sad je, navodno, u strahu da joj ne zapale i ovaj automobil.

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskog starleti, rijetko ga vozi i radniku jednog lokala koji je do njene zgrade plaća 100 eura mjesečno da joj noću nadgleda džip. Toliko se vezala za džip, tvrdi naš izvor, da kada radnik ima slobodne dane, spava u autu.

Kako dodaje izvor, Soraja ponovo pokušava da se čuje sa albanskim biznismenom kako bi izgladili odnose, ali Toni ne želi ni da čuje za nju jer sumnja da je to samo iz interesa jer, kako je čuo, ostala je bez novca.

Kurir