cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ŠABAN LJUT NA KOLEGINICU: Ja sam je izvukao iz kafane i proslavio je, a ona mi nije rekla ni HVALA!

Kralj narodne muzike kako ga mnogi nazivaju, Šaban Šaulić pomogao je mnogim mladim pjevačima na početku karijere. Između ostalih tu je i Šemsa Suljaković, koju je danas blam da prizna da je Šaban taj koji joj je napisao prvu pjesmu.

``Ja sam uvijek bio taj koji je volio da pomaže mladima. Zna se da sam ja nekoliko mladih pjevača iznedrio, počev od Jašara Ahmedovskog, Branke Stanarčić, pa mogu da kažem, iako ona ne želi da se o tome priča, i da sam pomogao Šemsi Suljaković, jer sam joj ja prvi napisao pjesmu.


Ona je s mojim prijateljima radila u kafani, dopalo mi se kako pjeva, pa sam je izvadio iz kafane. Ali nju je bio blam da kaže da je prvu ploču snimila sa mnom. To ne služi na čast nikome, jer ja sam uvijek govorio da sam počeo s Budimirom Bucom Jovanovićem, pošto me nije blam da kažem da mi je neko pomogao.

Ali, eto, ona nije, valjda joj ja ne vrijedim toliko kao pjevač. Svakako će mi biti drago da pomažem ovim mladim ljudima koji se takmiče u ``Pinkovim zvezdama``. A sigurno će biti veseo, jer sam blažen među ženama u žiriju, kojih je četiri, a ja sam``, rekao je Šaulić u emisiji ``Nedjeljno popodne`` kod Lee Kiš.

Kurir