cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OGLASIO SE OTAC MACE DISKRECIJE: Neću da je vidim, ona me ne zanima… Pogledajte šta je uradila…

Otac, Mace Diskrecije, Senad Nurkić odbio je ponudu televizije "Happy" da uđe u reality i upozna se sa svojom kćerkom, zbog čega su sad čelnici televizije u problemu jer ne znaju kako da tu tužnu vijest prenesu starleti!

Prije mjesec dana Maci je produkcija obećala da će konačno upoznati svog oca, jer su uspostavili kontakt s njim, zbog čega je bila presrećna i stalno im je zahvaljivala na tom gestu.


Maštala je o tome kako susret izgledati, planirala šta će da obuče... Međutim, na tome se sve završilo. Kako izvor produkcije "Parova" prenosi Senad je u startu odbio da dođe u Beograd, naglasivši da ne gaji nikakve emocije prema Maci.

- Mi smo ga pozvali i predložili mu da dođe u Beograd o našem trošku, pošto živi u Italiji, ali je on to kategorično odbio. Bukvalno nam je rekao: "Maca me ne zanima, neću da je vidim!". On je sad u braku, ima drugu djecu i još jednom nam je ponovio da je s Macinom majkom Enesom kratko bio u šemi, ona je zatrudnila, što je od početka znao, ali da joj je rekao da dijete nikad neće priznati. Na kraju nas je zamolio da ga više ne zovemo ovim povodom - rekao je izvor produkcije i dodao da su sad svi u problemu jer niko nije dovoljno hrabar da Maci saopšti loše vijesti, piše Kurir.

O starletinom tužnom djetinjstvu bez oca dosta se pisalo tokom prošle sezone "Parova", a Macina majka Enesa Hodžić ispričala je da njena kćerka ima dvije velike želje - da postane poznata i da upozna svog oca, po kojem je i dobila ime, a nosi i njegovo prezime (Maca se zove Senada Nurkić).

- Prije pet godina zvali smo mog djevera kako bi Senada stupila u kontakt sa svojim ocem. Željela je samo da ga upozna, ništa drugo. Ostavili smo im broj telefona, ali nam se niko više nije javio - izjavila je tada Enesa.

Avaz