cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Lijepe vijesti za sve koji vole Sanju Kužet…

Sanja Kužet odlučila je da se povuče sa malih ekrana jer je u petom mjesecu trudnoće. Kako smo saznali, atraktivna voditeljka postaće početkom sljedeće godine majka dječaka. Sanja je inače već dvije godine u vezi sa Nemanjom Živojinovićem.

``Sanja i Nemanja za sada ne planiraju vjenčanje. Pošto ona već ima jedan brak iza sebe, papir joj nije važan. Iz tog braka ima i devetogodišnjeg sina Andreja, a sada opet čeka muško.


Kada je započela vezu sa Nemanjom, njoj je najbitnije bilo da ga i njen sin prihvati, što se veoma brzo desilo. Inače, nikad nije volela da priča o privatnom životu, tako da neće ni sada. Uživa u drugom stanju, nije se mnogo ni ugojila, baš joj prija trudnoća. Odlučila je da ne radi, a umjesto nje Zvezde Granda vodiće njena imenjakinja Sanja Ćulibrk koja takođe radi na Grand televiziji``, kaže izvor blizak voditeljki i dodaje da će ime bebe odabrati Sanjin sin.

``Andrej će imati tu čast da bratu da ime. On je već veliki dječak i mislim da je najsrećniji što će dobiti brata o kom će kao stariji voditi računa i pomagati mami``, završava isti izvor.

Kurir