cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

DODIK ŠOKIRAO BOSNU: Nakon odluke Ustavnog suda SNSD potpuno prekida medijsku kampanju za izbore… Pogledajte šta se dešava…

Savez nezavisnih socijaldemokrata u potpunosti obustavlja medijsku kampanju za lokalne izbore kako bi se sva pažnja javnosti do 25. septembra usmjerila na održavanje referenduma i odluku građana o Danu Republike Srpske, saopćeno je danas iz ove stranke.


Kako piše u saopćenju, SNSD će sav svoj zakupljeni medijski prostor u elektronskim medijima i na površinama za oglašavanje u javnom prostoru ustupiti Komisiji za provođenje referenduma, kako bi što bolje informisala građane Republike Srpske o održavanju referenduma o Danu Republike Srpske u nedjelju, 25. septembra 2016. godine.

Savez nezavisnih socijaldemokrata poziva sve stanovnike da u što većem broju izađu na referendum i odbrane naše pravo na Republiku Srpsku i njen Dan Republike 9. januar.

Iz SNSD-a očekuju da i drugi učesnici u kampanji za lokalne izbore ustupe svoj medijski prostor kampanji za referendum, dajući time svoj doprinos što većoj izlaznosti na referendum 25. septembra 2016.

N1