cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

VIJEST KOJA ĆE SLOMITI MNOGE: Preminula kćerka poznate pjevačice…

Bobi Kristina Braun, kćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, skinuta je sinoć oko 20 časova po našem vremenu sa aparata za održavanje života! Otac, Bobi Braun, donio je najtežu odluku, da dozvoli ljekarima da skinu kćerku sa aparata za vještačko održavanje životnih funkcija.

Bobi Kristina Braun (21), kćerka pokojne pjevačice Vitni Hjuston i Bobi Brauna, pronađena je prije nekoliko dana u kadi bez znakova života. Nju je pronašao njen suprug Nik Gordon oko 10.25 po lokalnom vremenu u kadi u njihovom domu u Rozvelu, Đorđija, i odmah joj je pružio prvu pomoć, dok nije došla policija i Hitna pomoć, koja ju je odvela u bolnicu.


Podsjetimo, diva Vitni Hjuston, Kristinina majka, pronađena je mrtva u kadi prije tri godine u Kaliforniji. Vitni je umrla u 48. godini. Ona je pronađena u kadi hotelskog apartmana 434 „Beverli Hilton“ hotela, bez svijesti i utopljena u vodu, a naknadno je proglašena mrtvom. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. Kancelarija okružne mrtvačnice Los Anđelesa je za uzrok smrti navela davljenje i posljedice srčane bolesti i upotrebe kokaina.

Izvor: Pressonline.rs