cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

STRAVA U NOVOM PAZARU Golman Živković zbog težine povreda hitno prebačen u Beograd, pogledajte kako izgleda (FOTO I VIDEO)

Golman Novog Pazara Mladen Živković, koji je povrijeđen u današnjoj utakmici s Crvenom zvezdom, prebačen je prvo u Opštu bolnicu u tom gradu, a potom transportovan u Klinički centar Srbije, rekao je fizioterapeut Novopazaraca Jasmin Džogović.

On je u izjavi radiju Sto plus rekao da je u novopazarskoj bolnici Živkoviću urađen skener koji je pokazao da ima više povreda glave, zbog čega je odlučeno da bude transportovan za Beograd.
zivkovicnovipazar
Foto: FK Novi Pazar
"Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. Iako smo u prvi mah sumnjali da ima i frakturu lobanje, skener je pokazao drugačije. Ipak, povrede su ozbiljne i zbog toga je morao biti prebačen za Beograd gdje će mu biti uradjena hirurška intervencija", kazao je Džogović.
Napadač Crvene Zvezde Predrag Sikimić je u pokušaju da dodje do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povrijedio ga. On je zbog tog neopreznog starta dobio crveni karton, a dok je napuštao teren došlo je do burne reakcije navijača domaćih zbog čega je utakmica bila prekinuta dvadesetak minuta.
Utakmica sedmog kola Super lige Srbije izmedju Novog Pazara i Crvene zvezde završena je pobedom gostiju 4:1.
Izvor: Avaz