cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SLAVNI TURSKI GLUMAC UBIO OCA: Zvijezda sapunica potpuno poludio i prerezao mu vrat…

Jedan od najpoznatijih glumaca iz turskih sapunica, 30-godišnji Orhan Simsek, počinio je strašan zločin! Ubio je vlastitog oca, a zatim se predao policiji…

Kako javljaju turski mediji, šokiranim policajcima je ispričao šta je uradio. Došao je do njih sa cigaretom u ruci i krvavom odjećom.


Simsek je van granica Turske najviše poznat kao zvijezda serije “Küçük Gelin” (Mala nevjesta). On je karijeru je započeo 2000. godine u Istanbulu, 2005. je diplomirao, a od 2007. godine glumio je u pet televizijskih serija, uključujući “Malu nevjestu”.

Tijelo njegovog oca pronađeno je kako leži na zemlji nekoliko kilometara od gradića Adiyaman. Obdukcija je pokazala da mu je sin zadao 28 uboda u predjelu leđa, a 4 uboda u predjelu prsa, sa prednje strane. Na kraju mu je i prerezao vrat.

Glumčeva majka, Muyesser Simsek, potvrdila je da je njen sin patio od bipolarnog poremećaja, zbog čega je imao česte promjene raspoloženja.

Navodno se ranije žalio i na premorenost i iscrpljenost zbog previše rada i boravka na velikom broju setova za snimanja.

Izvor: doznajemo.com