cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OVO JE TAJNA STRANA ZVEZDA GRANDA: Pogledajte kako se "gazda" Granda Saša Popović zabavlja sa mladim i atraktivnim takmičarkama…

Saši Popoviću već zavide mnogi muškarci jer je non-stop okružen lepim ženama, a nakon jučerašnje emisije „Zvezde Granda specijal“ će i te kako biti ljubomorni.

Naime, direktor „Granda“ ugostio je u studiju takmičarke koje su prošle u treće kolo takmičenja „Zvezde Granda“, kao i Jelenu Gerbec, Biljanu Sečivanović, Milicu Pavlović i Sanju Kužet. Osim njih, gosti su bili i muški kandidati, zatim i pevači Milan Mitrović, Milan Dinčić Dinča, Miloš Vujanović i voditelj Voja Nedeljković.


 

 

 

Istina, Popović se potpuno posvetio lepšim polovinama, pa je tako u toku emisije prvo zaplesao sa Sanjom, da bi joj kasnije i pomogao u jednoj igrici, gde je Milan imao zadatak vezanih očiju da ispipa voditeljkine noge i pogodi o kome se radi. Tada je, poput pravog džentlmena, Saša svoju koleginicu pridržavao oko struka, iako se u studiju nalazio i njen dečko Aleksandar Sofronijević.

Jelena Gerbec se u jednom momentu, dok je pevala, popela na stolicu kako bi podgrejala atmosferu, a sa iste joj je pomogao da siđe upravo direktor, koji je pokazao da i tek kako ima snagu u rukama.

Da nije naivan, dokazao je i u trenutku kada su sve devojke izašle na scenu da pevaju, tada je Saša đuskao sa njima u masi, pa je prvo zaigrao vrući ples sa jednom od takmičarki, da bi posle Milicu Pavlović povukao za džep od šortsa, koji je nosila. Sve ove momente zabeležilo je oštro oko našeg paparaca.

Da se Suzana Jovanović neće ljutiti, u to smo sigurni, jer je već nekoliko puta izjavila da voli kada njenog muža okružuju lepe žene, baš kao ovog puta. Takođe, verujemo da će mnogi momci želeti da jednog dana kada porastu budu Saša Popović baš iz ovog razloga.

Izvor: Alo.rs