cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OTAC I SIN DO SMRTI TUKLI MAJČINOG LJUBAVNIKA: Pomogli im i prijatelji…

Miodrag Đorić (44) iz Bele Palanke, njegov sin Nikola (22) i njihovi prijatelji A. T. (22) iz Kuršumlije i I. S. (37) iz okoline Merošine lišeni su slobode zbog sumnje da su na svirep način usmrtili Dejana Dimitrijevića (45) u njegovoj kući u Beloj Palanci.


Oni su u subotu oko ponoći na prevaru ušli u dom Dimitrijevića, vezali njegovu suprugu Dušicu, a zatim Dejana tukli do smrti. Motiv zločina, po svemu sudeći, jeste Đorićeva ljubomora, koji Dimitrijeviću nije mogao da oprosti što se viđa s njegovom bivšom suprugom.

Kako doznajemo, otac i sin su angažovali A. T. i I. S. da im pomognu u prepadu na Dimitrijevića.

– Ova četvorica su, maskirana ženskim čarapama, zakucala na Dimitrijevićeva vrata i predstavili se kao detektivi privatne agencije za obezbjeđenje. Dejanova supruga im je otvorila, a oni su je odmah zaskočili, vezali je i zatvorili u sobu. Zatim su napali njenog supruga i takođe ga vezali. Onda su počeli da ga tuku pesnicama i nogama, psujući ga i vrijeđajući ga. Kad je čovjek izgubio svijest, pobjegli su iz kuće. Žena je uspjela da se oslobodi i pozove policiju. Teško pretučeni čovjek prebačen je u bolnicu, ali je ubrzo podlegao povredama – objašnjava izvor iz istrage.

Odmah je počela potjera za napadačima, pa je policija u blizini niškog sela Prosek pronašla parkirani sivi BMW, u kojem je na sjedištu vozača sjedio osumnjičeni Nikola Đorić.

U kolima je pronađen pištolj i torba sa ženskim čarapama, koje su napadači koristili kao fantomke, plastične rukavice i selotejp trakom s tragovima krvi.

– Pronađena je i okrvavljena odjeća koju su napadači nosili. Kad ga je policija suočila sa ovim dokazima, mlađi Đorić je priznao dejlo i kazao da je nakon zločina oca odvezao kući, a saučesnike na autobusku stanicu u Niš – otkriva izvor blizak istrazi.

Niška policija odmah je krenula u potjeru i A. T. i I. S. pronašla u blizini Apelacionog suda. Nekoliko sati kasnije, u Beloj Palanci uhvaćen je i Miodrag Đorić. Svi osumnjičeni predani su pirotskoj policiji.

Miodragova baba Stankija kaže da njen unuk i praunuk nisu krivi:

– Moj unuk Miodrag je najpošteniji čovek u Beloj Palanci. Njega je žena napustila prije sedam godina i od tada ga ne interesuje. Moj unuk je takođe dobar i miran momak. Studira i svi se ponosimo njime. Oni nisu mogli tako nešto da urade – kaže Stankija.

Kako doznajemo, osumnjičeni su tvrdili da nisu imali namjeru da ubiju Dimitrijevića.

– Iznenadili su se kad su doznali da je podlegao povredama. Tvrdili su da im nije bila namjera da ga ubiju, već da se tuča otela kontroli…

Izvor: Doznajemo.com/Kurir.rs