cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NEOBIČNA SLIKA NA ULTRAZVUKU IZNENADILA AMERIČKU PORODICU: Je li na slici zaista ono što oni misle?

Trebao je to biti samo rutinski pregled ultrazvukom djeteta u utrobi 39-godišnje Heather Large, u bolnici u Illinoisu (SAD), ali čim se pojavila slika na ekranu aparata, ona je odmah zapazila nevjerovatnu sličnost onoga što vidi na slici i glavnog negativca mega popularnog filmskog serijala Star Wars (Ratovi zvijezda).


Jedna američka obitelj nemalo se iznenadila kad je ultrazvuk fetusa u utrobi majke, pokazao naličje glavnog negativca mega popularnog filmskog serijala Star Wars (Ratovi zvijezda) – Imperatora Palpatina, odnosno gospodara Sitha, Dartha Sidiousa.

Trebao je to biti samo rutinski pregled ultrazvukom djeteta u utrobi 39-godišnje Heather Large, u bolnici u Illinoisu, ali čim se pojavila slika na ekranu aparata, ona je odmah zapazila nevjerojatnu sličnost onoga što vidi na slici s Imperatorom Palpatinom.

Njen suprug Toby (33) bio je prisutan tijekom ultrazvuka te je i on primijetio istu stvar. ‘Odmah se se svi u ordinaciji počeli smijati, uključujući i našu osmogodišnju kćer Hannah i liječnika’, ispričao je suprug, javlja The Sun, prenosi dnevnik.hr.

Doktor im je ponudio da kući ponesu snimku ultrazvuka na CD-u, jer ih se događaj očito pozitivno dojmio i oni su pristali. Ponosni otac fotografiju je objavio na internetu , a ona je odmah postala popularna kod fanova spomenutog filmskog serijala.


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)