cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

'KAKO ME OSVOJILA KOLINDA!': Halid Bešlić otkrio detalje susreta sa Predsjednicom Hrvatske…

Jedan od najpopularnijih pjevača s ovih prostora proteklog je vikenda svojim nastupom oduševio dubrovačku publiku u klubu Revelin. Tom je prilikom za inMagazin otkrio koji je hrvatski nogometaš njegov najveći obožavatelj, ali i čime ga je osvojila hrvatska predsjednica.

Dubrovačka publika dugo je čekala nastup Halida Bešlića, a i on se zaista razveselio dolasku u grad svetoga Vlaha, u kojem je godinu dana i živio.


Zaposleni Halid nedavno je zapjevao i na svadbi kćeri Alena Islamovića, a te posebne dane uljepšao je brojnim poznatim osobama, poput Luke Modrića i Darija Srne, kojem je pjevao čak tri puta.

Halid uskoro kreće na američku turneju sa Željkom Bebekom, s kojim ga veže dugogodišnje prijateljstvo, a s njim je snimio i svoj prvi duet u karijeri - "Da zna zora".

Za inMagazin otkrio je i čime ga je osvojila Kolinda Grabar Kitarović za nedavnog posjeta Sarajevu. 'Jedna stvar koja mi se dopala, rekla je da je interesuje standard ljudi, ekonomija. Rekao sam joj da kod mene ima pet glasova', kaže legendarni pjevač koji je s hrvatskom predsjednicom pojeo i ćevape.

Cijeli intervju s Halidom pogledajte u prilogu inMagazina.

Izvor: dnevnik.hr