Tri osobe poginule su u teškoj prometnoj nesreći u Krilu Jesenice, na cesti Split - Omiš oko 15.55 sati. Došlo je do frontalnog sudara autobusa i manjeg automobila, a neslužbeno, riječ je o Prometovoj liniji 60. U nesreći je povrijeđeno pet putnika iz autobusa te jedna osoba iz vozila koje se kretalo iza automobila koji se sudario s autobusom.

Sve troje poginulih iz automobila Peugeot zagrebačkih oznaka je starije životne dobi. 
Povrijeđena je i vozačica automobila koji je bio iza zagrebačkog vozila kad je, želeći izbjeći sudar, udarila u zaštitnu ogradu.

U policiji kažu kako je to najteža prometna nesreća ove godine na širem splitskom području.
Prizor je bio stravičan. Prednji dio automobila bio je potpuno smrskan. Stakla i dijelova auta bilo je svuda po cesti, tvrdi građanin koji je vidio sudar auta i busa kod Krila Jesenice na cesti Split - Omiš.
U Peugeotu je od siline udarca poginulo troje ljudi.
- Bilo smo u šoku - kažu mještani.

Omiš nesreća 29/08/2016 0

Inače, na ovoj cesti česte su nesreće, a na to su upozoravali i mještani i ljudi iz struke. Na toj cesti dnevno ljeti saobraća i 50.000 vozila. Zbog toga se na ulazu u Split i Omiš redovno stvaraju kilometarske kolone, na koje se žale i strani i domaći turisti. Vožnja između ta dva grada često traje i po nekoliko sati u špici turističke sezone.

Omiš nesreća 29/08/2016 0

(Doznajemo.com/24sata.hr)