cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

CIJELI ESTRADA IM SE SMIJE: Pogledajte zbog koga su se Lepa Brene i Haris Džinović posvađali…

Sukob između Saše i Harisa datira još od pre šest godina, kad su zahladneli folkerovi odnosi s vlasnicom „Granda“, iako s njom nikada nije imao direktan konflikt...

Lepa Brena ne govori s Harisom Džinovićem zbog svađe između pevača i Saše Popovića, otkriva Kurir.


Kako tvrdi dobro upućeni izvor, njihov sukob datira još od pre šest godina, kad je „Grand“ navodno odbio da objavi folkerov nov album. Iako je Brena bila dobra prijateljica s Džinovićem, odnosi između njih dvoje zahladneli su jer je pevač prekinuo kontakt s Popovićem.

- Haris već godinama nije gostovao u emisijama produkcije „Grand“. Svađa s Popovićem dogodila se 2009, kad nije pristao da objavi Harisov album. Direktor produkcije nije mogao da prihvati finansijske uslove koje je postavio folker, pa je njegov CD publikovan pod etiketom „Mjuzik star prodakšna“ Rake Marića.
Brena je tada samo prestala da se javlja kolegi, iako njih dvoje nisu imali nikakav direktan konflikt. Nije uspeo da ih pomiri ni političar Mlađan Dinkić, s kojim su oboje u dobrim odnosima - kaže naš sagovornik blizak „Grandu“.

Ove navode potvrđuje i skorašnji susret bivših prijatelja, koji su se zatekli na istom letu kad su se iz inostranstva avionom vraćali u Beograd.

- Brena je putovala biznis-klasom, u kojoj su takođe sedeli Haris i njegova supruga Melina. Tokom tročasovnog leta nisu progovorili ni reč. Njih troje bili su jedini putnici u tom delu aviona, ali su okretali glavu jedno od drugog. Bilo je neprijatno gledati takvu scenu. Brena se pravila da spava, a Haris je razgovarao sa ženom - otkriva izvor, koji je leteo s njima.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Džinovića, ali je on do zaključenja broja ostao nedostupan za komentar, međutim, ni Brena se nije odazivala na naše pozive.

Izvor: Kurir