cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Nakon što je posramio Sarajlije... Dobio je i odgovor...

Još jedna sezona popularnog muzičkog takmičenja ``Zvezde Granda`` je završena. Trinaest kandidata e u Sarajevu borilo za titulu najboljeg, a prvo mjesto, kao što se vrlo dobro zna pripalo je Ibru Bublinu (17), mladiću iz Sarajeva.

Poslije dugih deset mjeseci, direktor ``Grand produkcije`` Saša Popović riješio je da se veliko superfinale održi u Sarajevu 15. jula, u dvorani Zetra.

Za pobjedu su se borili najboljih 13 takmičara: Marina Stefanović, Fatmir Sulejmani, Marjana Katić, Ibro Bublin, Uroš Živković, Denis Ibrahimović, Nikola Ajdinović Šećer, Zvezdana Stevanović, Aleksandra Mladenović i Ermin Redžić Bubi. Tu su i Faruk Duran, Dejana Erić i Nenad Manojlović, koji su u baražu vraćeni u takmičenje.

Sam početak emisije iz Zetre posramio je mnoge Sarajlije, nakon što je Saša Popović po izlasku na scenu rekao kako na sceni prokišnjava. Mnogi na društvenim mrežama komentarisali su da je u jednu ruku bilo ironično, a u drugu veoma sramotno, jer ``kod nas nikad ništa ne može da dobro funkcioniše``.

U Zetri je vjerovatno prokišnjavalo zbog velikih padavina i nestabilnog vremena.

Medjutim, zanimljiv je jedan komentar u kojem je Popoviću "dat" odgovor na ovu situaciju. Ima li smisla ili ne, procijenite sami.

(Doznajemo.com)