cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ZAPANJUJUĆA TEORIJA AMERIČKOG AUTORA: Rak se može izliječiti u samo tri minute!?

Da je rak moguće izliječiti za manje od tri minute zapanjujuća je teorija koju već godinama iznosi poznati američki autor Gregg Braden poznat po teorijama o liječenju ove teške bolesti. On vjeruje da emocije utiču na DNK, a da snaga misli može izliječiti bilo koje fizičke bolesti.

Rak prema ovoj teoriji nestaje djelovanjem namjere i sviješću postojanja sprege između misli i manifestacije u fizičkom svijetu, a koristi se polje koje povezuju sve.


Misli i emocije uzrokuju elektromagnetsko polje, a talasi dosežu jedan metar od našega tijela. Davno je čak i Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misi proizvoditi električnu struju, a naše misli prema tome snažna su energija. No, fokusirane, snažne misli, a ne one koje su razbacane na sve što vidimo ili osjećamo.

Zajedničke misli stavaraju jako elektromagnetno polje i djeluju na okolinu. Kada se razvije ova tehnika ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se zasniva liječenje. To je navodno dokazano video snimkom iz bolnice u Kini gdje se pokazuje izliječenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm prateći cijeli proces ultrazvukom na ekranu.

Da bi mogli proizvesti jako zračenje potrebno je uspostaviti kontrolu nad mislima i emocijama koje se mogu jačati vježbom, stav je autora.

Emocije i osjećaji zapravo su ogledalo, a sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor te dobivamo ono što se nalazi u nama.

Znanost je godinama tvrdila da vjera i osjećaji nemaju utjecaja na naše bolesti i život, ali postoje i mnogi primjeri koji bi mogli ukazati na suprotno.

Izvor: dnevno.hr